Desucon Frostbite and Kotetsu’s unofficial birthday party

Hi!

This is Sternbild (or at least the derpchan half of it) is going to Desucon Frostbite on February 16th to 17th, in Lahti, Finland. Because this weekend lands on Kotetsu’s unofficial birthday, we’ve planned a celebration! We (meaning myself, Mineko, Soro and a few others who are already on board) are going to enjoy some birthday cake on Saturday, February 16th at 14:00 at the tables in the main hall of Sibeliustalo. This time is subject to change if it interferes with the guest of honor appearance. (It’s Wakamoto Norio, you don’t just not go see him.)

If you want to join, please let me know here, or on our Facebook or Twitter. There’s already a post in IRC-galleria about the birthday party, if you’ve replied to it that you’re coming, then you don’t have to do anything!

We’re getting the cake from a bakery in Lahti, so if you’re joining the party, please reserve a few euros to chip in for it. Any drinks with the cake can be bought from the Sibeliustalo restaurant.

See ya at the con!

(And the same in Finnish because why not?)

=

Tämä puolikas This is Sternbildiä menee Lahteen Desucon Frostbiteen 16.-17.2. Sattumoisin tuona viikonloppuna on myös Kotetsun epävirallinen syntymäpäivä, joten pistämme kekkerit pystyyn. Me (eli minä, Mineko, Soro ja muutama muu jo ilmoittautunut) syömme synttärikakkua lauantaina 16.2. klo 14:00 jossain päähallissa olevista pöydistä. Ajankohdalle pidätetään muutosvaraus jos kunniavierasohjelma menee sittenkin sen päälle. (Wakamoto on pakko nähdä.)

Jos haluat mukaan juhlimaan, kerro se tässä tai Facebookissa tai Twitterissä. IRC-galleriassa on jo postaus tästä, joten jos olet ilmoittautunut siinä, ei sinun tarvitse tehdä mitään muuta.

Hommaamme kakun konditoriasta ja olisi mukava jos voisit varata pari euroa osaltasi sitä varten. Juomaa kakun kaveriksi saa Sibeliustalon ravintolasta.

Nähdään conissa!

One comment on “Desucon Frostbite and Kotetsu’s unofficial birthday party

  1. Pingback: For Fun: A Wild (Tiger) Birthday! | This is Sternbild

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s